25 Ağustos 2008 Pazartesi

Tercih Sorunsalı


galatasaray denizli maçında ikinci yarı arda oyuna sağ tarafta başladı. şahsen önceki yıllarda oynadığı bu mevkide rahat olacağını düşünüyordum ardanın. ama arda bu tarafta yapamadı. sola geçerek kewell'la yer değiştirdi. bu değişiklikten sonra kewellda oyundan düştü, kayboldu.
ardayla kewell'ın beraber oynaması zor olacak görüntüsü çizildi bu maçta kafamda. ben ardanın ayhanın yerinde göbekte oynayabileceğini düşünüyorum. bakalım skippe bu iki yıldızdan nasıl maksimum fayda elde edecek. yoksa sol tarafta birini mi tercih etmek zorunda kalacak.


gelelim fenerin tercih sorunsalına. bu oyun sistemiyle fenerbahçenin alex, semih, guiza üçlüsünü beraber oynatması zor gözüküyor. türkiye ligi bir yana eğer bu üçlü avrupada ilk 11 oynarsa fenerbahçenin eski sıfır puanlı günlerine döneceği aşikar. burda aragones nasıl bir tercih yapacak. antep maçındaki gibi semihi kesip guizayımı oynatacak yoksa çift forvetli maldonadoya emanet bir ortasaha mı düşünecek. ilerleyen günler hepsini göreceğiz. antrenörleri son günlerde en çok düşündüren şeylerden biri kadro seçimleri olsa gerek.

Hiç yorum yok: